csokimania

Csokoládé minden mennyiségben

Beindult a csoki tesztelős énem

2013. január 16. 12:11 - csokimania


kicsi2.jpg

A karácsonyi csoki mennyiség vészesen közeledik a nullához, egyrészt annak köszönhetően, hogy a legtöbbet már elajándékoztuk, másrészt mert rég volt karácsony.

Szóval az van, hogy gondoltam megdézsmálok egy tábla csokit. A képen látható finomság került a kezembe még tegnap. Elég klasszikus a design, kicsit nagymamás, de nekem speciel tetszik, nem a tömegkategória, hanem van egyfajta beazonosítható stílusa - már a csomagolásnak is.

Bár szépséghibája a fedőrétegnek, hogy a szép virágkoszorú andalító hangulata felé beficcen egy pirospaprikára hajazó kakaóbab. Most lássuk be, ez azért több mint fura - valahogy nem illik ide. Nem nagymamás, mint a többi része a designnak. Amikor már kedves régi emlékeket idéznénk fel a kandalló mellett itt ez a fura színű, piros izé. Na de kérem! Egyébként maga a csomagolás keménydobozos - szóval ez is egyfajta minőségi jelleget kölcsönöz az édességünknek.

Na jó, lépjünk eggyel beljebb. A csokihoz, konkrétan a lényeghez. Mielőtt még beleharaphatnánk a finom, 70%-os minőségbe, még egy akadályt kell leküzdenünk, egy ezüstöst csomagolópapírt. Az is klassz, jól illik a csomagolás többi részletéhez. Na végre itt a csoki, harapás és igen...na most nem vagyok egy fenemód kritikus alkat (de mondjuk de), de ez a csoki jó. Az van, hogy nagyon jól eltalálták a kesernyés és édes csoki közötti átmenetet. Én egyébként vállaltan fekete csoki imádó vagyok, de ez azon belül is egy jófajta klasszikus csokoládé. Szóval aki nem tejcsoki függő és még szeret is újat kipróbálni, annak ajánlom 9/10.

 

kicsi1.jpg

 

kicsi3.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csokimania.blog.hu/api/trackback/id/tr55021508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása