csokimania

Csokoládé minden mennyiségben

Hallgatható csokilemez

2013. december 08. 23:52 - csokimania

Egy horvát rocksztár csokibakeliten adta ki legújabb albumát.

csokilemez_1.jpg

Egy horvát zenész merész ötlettel állt elő, amikor csokoládéból készült bakeliten jelentette meg új albumát. Gibonni népszerű zenész hazájában és a Balkánon is, de ez a húzása még a legfanatikusabb rajongóit is meglepte. A 20th Century Man című albuma ugyanis ehető formában érkezik. Az albumot a legendás Abbey Road zenei stúdióban vették fel, korábban olyan sztárok dolgoztak itt, mint a Beatles, Pink Floyd vagy éppen Cliff Richard. „Amikor hallottam a lehetőségről, először nem hittem, hogy ilyen létezik, de aztán úgy voltam vele, hogy ezt nem hagyhatom ki” – mesélte a zenész. „Tudom, hogy a csokoládé tartalmaz különféle boldogsághormonokat, így ez az album egy tökéletes kombinációja a rockzenémnek és a boldogságnak” – magyarázta Gibonni.

A lemezt meg is lehet enni, ezzel kapcsolatosan a zenész úgy viccelődött, hogy „most angolul éneklem a dalokat, ami ha nagyon meglepné a rajongóimat, netán megijesztené, meg is ehetik az egészet, úgy, ahogy van.”

Forrás: http://austriantimes.at/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csokimania.blog.hu/api/trackback/id/tr945682429

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása