csokimania

Csokoládé minden mennyiségben

Karácsonyi csokivásár

2013. december 11. 22:35 - csokimania

Háromnapos szalon csokistáknak és ékszermániásoknak. 

chocolate-christmas-wallpaper.jpg

Új csokimustrával bővül a  budapesti kínálat.  Idén december 13. és 15. között  a SYMA Központban a megújult Hungoro ugyanis már nemcsak ékszerekkel, de csokoládéval is várja a látogatókat. Ezek szerint az egyre jobb kézműves csokik, akár már ékszerként is funkcionálhatnak?

A szervezők ünnepi hangulatot ígérnek, amelyet az élő karácsonyi szalonzene, a forralt bor illata, az íncsiklandó csokoládé aromája és az ékszerek pompája ad. Én a csokoládékínálat miatt fogok elmenni, ugyanis az ajánló szerint kézzel készült táblás csokoládék és bonbonok széles választéka várja az idelátogatókat. A csokoládés standoknál olyan különleges újdonságok találhatók, mint a „csokigyurma”, a „csokifestés”, a csokimasszázs és az érdeklődők megismerhetik a csokoládékészítő gépet is. A gasztroélményt fokozza, hogy a  bejáratnál puncs, forralt bor, kürtös kalács üdvözli a vendégeket.

Jegyárak:
Felnőtt: 1250 ft,
Gyerek és nyugdíjas: 500 ft,
Családi (2 felnőtt és 2, vagy 3 gyerek): 3000 ft
6 éves kor alatt a belépés ingyenes.

További információ: http://www.syma.hu/syma_event_sub.php?lang=hu&id=5

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csokimania.blog.hu/api/trackback/id/tr105682365

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása