csokimania

Csokoládé minden mennyiségben

Ez mind csokiból van!

2013. január 21. 08:32 - csokimania

20130121-yoda.jpg

Rengeteg érdekességet olvas az ember a csoki kapcsán. Engem legutóbb az döbbentett meg, hogy miféle dolgokat képesek csokiból készíteni. Mert az még  mondjuk rendben van, hogy híres épületeket öntenek ki csokoládéból, de ha már egy egész ruhát formáznak valakire csokoládéból, na az már igen! De az egyik személyes kedvencem mégis csoki joda mester illetve a csokiból készült szerszámok. Kíváncsi lennék, hogy a jedi erejét hogyan tudja kamatoztatni csokiként?

20130121-chocolate07.jpg

Persze a csoki szerszámos készlet sem épp a valóságos autókhoz készültek, a csokoládéból készült szerszámokhoz feltétlen szerezzünk be csoki autót is!

De van aki csoki bélyeget álmodott meg magának, vagy csoki futó cipőt! Persze ezek után a csoki laptop vagy csoki diagram már egyáltalán nem meglepő. Az alábbi linkeken több csokiból készült tárgyat is láthattok.

http://www.szeretlekmagyarorszag.hu/csoki-epuletek/

http://www.cnbc.com/id/43883952/Amazing_Things_Made_of_Chocolate

http://www.toxel.com/inspiration/2009/03/20/gadgets-and-designs-made-from-chocolate/

http://www.smosh.com/smosh-pit/photos/30-things-made-chocolate

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csokimania.blog.hu/api/trackback/id/tr285030060

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása