csokimania

Csokoládé minden mennyiségben

Csokiprogram Pécsett

2013. január 29. 08:18 - csokimania

Nem is gondolnánk, hogy mennyire sok csokoládés program között válogathatunk egész évben.

Végeztem egy kis kutatómunkát, és elég gyorsan kiderült, hogy kis hazánk bővelkedik csokisabbnál csokisabb programokban.

20130128-csokolade_fesztival.jpg

Idén először lesz Pécsett Csokoládé Karnevál. Az esemény fő attrakciója egy nagy csokoládé váza lesz. Február első hétvégéjén nem csak  csokoládé töriből művelődhet a látogató, de lesz desszertkészítés, rengeteg csokoládés játék és marcipángyurmázás is.

Úgyhogy aki elégé csokirajongó és nincs még programja hétvégére, annak ez is jó alternatíva lehet.

Bővebben itt:

http://www.bama.hu/helyi-ertek/pr-cikk/nyit-az-elso-pecsi-csokolade-karneval-481025

Az egyik legfelkapottabb csokoládés esemény idén a Csokoládé- és Édesség Fesztivál volt szeptemberben.

A Budai Vár amúgy is jól frekventált, és kellemes környezet a nassolók számára. Itt nem csak kóstolni lehet, hanem szakmai előadásokat is meghallgathat az, aki jobban el kíván mélyülni a csokoládéműfajban.

A másik nagy csoki esemény a szerencsi országos csokoládé fesztivál. Tavaly már ötödik alkalommal rendezték meg, és a lelkesedés idén sem marad el. A tervezett programok között van csokoládékészítés, és csokoládékhoz megfelelő bor kóstolás is. Ezen a fesztiválon koncerteket is lehet hallgatni, így igazi családi eseménynek mondható.

20130128-csokifeszt2.jpg

Gyenesdiáson idén augusztusban rendeztek csoki fesztivált. A csokoládé itt fagylalt formájában valósult meg, ugyanis 12 féle csokifagyit kóstoltattak az édesszájú rajongókkal.

Igyekszünk minden csokis programról időben tájékoztatni titeket ha követitek a blogot.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csokimania.blog.hu/api/trackback/id/tr915048743

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása