csokimania

Csokoládé minden mennyiségben

Sötét karamell Ecuadorból

2013. március 22. 09:20 - csokimania

A J. D. Gross Ecuador fekete csoki igazi finomság, ráadásul nem is drága, az egyik bevásárlóközpont saját terjesztésében kapható, a legutóbbi infóm szerint csupán 390 Ft-ért.

20130307-P1030970.jpg

Az ajándékba kapott csokim 70%-os ecuadori minőség, Arriba kakaófajtából készült. A klassz csomagolás után a bel tartalom is felér a csomagoláshoz. Ízléses aranyozott betűk, egy-két karamella darabkával és csoki kockával máris beindítja a nyálelválasztást. Könnyen nyitható csomagolás után eljutunk a csokihoz. Nem émelyítő, kellemes, karakteres, kicsit füstös ízű karamellás csokoládéval találkozunk kóstolásnál. A csomagolás szerint  a tartalmunk az ecuadori Los Rios ültetvény területéről származik, és csupán 15%-nyi cukrot tartalmaz. 100g csoki pedig 2224 kj energiát( egy tábla egyébként 125g), ami ugyan nem kevés, ezért érdemes kockánként fogyasztani. A J.D. Grossnak egyébként többféle csokija is van, 60%-os Amazonas, 81%-os Arriba Superior is megtalálható a kínálatukban. Többször akciósan is lehet velük találkozni, pedig ugye az eredeti ára is nagyon kedvező. Szóval érdemes a kosarunkba rakni, ha találkozunk vele  bolt polcain.

20130307-P1030973.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csokimania.blog.hu/api/trackback/id/tr325136672

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása