csokimania

Csokoládé minden mennyiségben

Csokik karácsonyra

2013. december 20. 22:30 - csokimania

Ha a klasszikus zselés szaloncukrot másra cserélnénk, ma már tucatszámra válogathatunk a limitált szériás karácsonyi csokoládékból. 

csoki.jpg

A legismertebb márkák szinte mindegyike elkészíti karácsonyi kreációját. A Lindt a bonbon válogatások mellett almás-fahéjas ízesítésű, valamint macis,karácsonyfás dobozú, narancsos táblás csokit kínál. A Milka az ünnepek környékén már évek óta többféle karácsonyi díszítésű és ízesítésű csokit dob a piacra. Az idei év újítása a tej- és fehércsoki fenyőfákból álló Sweet Winter. Bár a Cadburry már évek óta használja ezt a dizájnt, itthon az idei tél egyik slágerterméke lehet.

fenyomilka.jpg

Sok cég egyedi karácsonyi csokoládékat készített dolgozóinak, partnerinek. De ma már barátainkat és családtagjainkat is megajándékozhatjuk névre szóló csokikkal. 

karacsonyi.jpg

Persze a hazai csokiműhelyek sem maradhatnak ki a karácsonyi csokigyártásból. A már világszerte ismert chocoMe a bejgli idéző almás-diós-mazsolás íztől a mézeskalácsot idéző ízvilágig többféle ünnepi kreációt dobott piacra. 

HUN_XMAS_NL_01.jpg

A balatonfüredi Artis Csokoládéműhely boldog karácsonyos bonbonválogatással és rénszarvasos nyalókákkal ünnepel.

szarvas.jpg

boldogkari.jpg

A Bobojka Csokoládémanufaktúra is csokinyalókákban gondolkodott, ők mézeskalács emberkékkel és házakkal díszítik.

 bobojka_1.jpg

 A Zangio Csoki pedig vaníliás ízesítésű mesefigurás, mikulásos és karácsonyfás bonbonokat készített. 

zangio.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csokimania.blog.hu/api/trackback/id/tr805702729

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása