csokimania

Csokoládé minden mennyiségben

Negyedszer lesz édes Budapest

2014. szeptember 14. 23:01 - csokimania

Kézzel gyártott csokik, világmárkák, csokis divatbemutató és sütemények Magyarország legnagyobb édességünnepén szeptember 19. és 21. között a Budai Várban.

letöltés.jpg

Négy év kellett ahhoz, hogy az Édes Napok felkerüljön Európa legjelentősebb csokoládé és édességútvonalára. Mára az öt legnagyobb európai fesztivál között tartják számon. Mivel az elmúlt években több nemzetközi díjat nyert magyar manufaktúra is komoly sikereket ért el, ezért a szervezők úgy döntöttek, idén nem vendég országot hívnak, hanem bemutatnak két, nemzetközi díjjal kitüntetett kiállítót, Szántó Tibort és Mészáros Gábort. Mellettük lesz az a cukrász is, aki tortájával immár másodszor nyeri Magyarország cukormentes tortája díjat. Az idei Édes Napokon nagyobb hangsúlyt kapnak a sütemények. Párizs és London után a gasztronómia Budapesten is betör a divatba, szombaton a  "Delicious Fashion Show"-n ehető ruhákat is láthatunk a kifutón. Természetesen a legismertebb édességbloggerek és -készítők bemutatókkal várják a csokoládéimádókat. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csokimania.blog.hu/api/trackback/id/tr216698633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása